Wie ben ik

Ann Mary Benadict RajasegaramHallo! Ik ben Ann Mary, iedereen roept mijn naam natuurlijk niet volledig, maar kort en krachtig ANN!

Eind 2015 ben ik een thuisstudie Nagelstyling Acryl & UV-GEL begonnen. In 2016 heb ik deze twee studies afgerond met een 9 voor UV-GEL en een 9.1 voor ACRYL.

Vervolgens heb ik in 2017 mijn examen behaald en mag ik mijzelf trots nagelstyliste noemen.

Na het behalen van mijn certificaat begon het echte avontuur in de “Nagelwereld”. In maart 2017 heb ik “Perfectie Training” en “Probleemnagels” training gevolgd bij BYOU COSMETICS van Esther Derkink & Audrey Willems. Door deze trainingen heb ik ontzettend veel geleerd. Dit heeft mij alleen nog maar meer aangemoedigd en gemotiveerd om nog veel meer uit het vak te halen. Begin april heb ik meegedaan met de NAILIT 2017 in een Relay team. Dit was een waanzinnige ervaring met alle andere ervaren en professionele nagelstylisten.

Eind april ben ik bij 1 van mijn favorieten geweest “Tanya Savchenko”. Bij Tanya Nail-art heb ik een 1 daagse training “Salon Almond” gevolgd. Dit is de meest gewenste vorm in de Nagelstudio.

“Anatomie & Pathologie” het aller belangrijkste onderdeel in het nagelvak. Ook dit heb ik met alle plezier gedaan bij Gionne Store van “Anschel van der Schoor”. Een hele dag alleen over de natuurlijke nagels. Boordevol informatie over nagels geleerd wat ik kan toepassen in mijn vak.

In het nagelvak is het niet alleen belangrijk om de nagels mooi te maken, maar de natuurlijke nagels te kennen. Het herkennen van ontstekingen/bacteriën, het zien van gezonde nagels, probleemnagels, afwijkingen in de nagel en het weten hoe te behandelen.

Als een leuke afsluiter van 2017, heb ik meegedaan aan de workshop “One Stroke” Bij Shop4Nails van “Izabela Gorzycka-Visser”. Echt een unst als je deze techniek goed zou kunnen beheersen. Met heel veel oefenen na de workshop, kan ik ook hele mooie “One Stroke” bloemen maken. Happy me!

Ik ben geen hobbyist! Na 10 jaar lang in de kleding te hebben gewerkt, sla ik nu totaal een andere weg in. Voor iedereen is het een droom om iets te doen waar je super veel plezier in hebt en daar ook je beroep van te maken. En daar ben ik nu mee bezig! Met zoveel plezier en enthousiasme ga ik meedoen aan de “Nail it” nagel wedstrijd in Zwolle. Hiervoor ga ik bijna om de maand naar Hengelo om deel te nemen aan de wedstrijdtraining.

Het is natuurlijk wel belangrijk om te weten wie u voor u heeft en of diegene ook daadwerkelijk de kennis bezit wat nodig is voor dit vak. Daarom heb ik er ook bewust voor gekozen om mijn opleidingen/trainingen te delen.

Ik hoop u snel te zien om samen een kunstwerk te maken van uw nagels!

Maak gauw een afspraak