Seal & Protect

Seal & Protect is de eerste professionele nagelverharder. Heeft u last  van beschadigde, zwakke, gespleten, broze, dunne nagels? En kunt u of mag u geen gelpolish of kunstnagels dragen op uw werk? Alles heeft een oplossing.

Gel en acryl wordt vaak geplaatst voor een verlenging of om uw eigen nagels te versterken. Alleen het versterken gebeurt niet van binnenuit. Seal & Protect versterkt en verbetert uw nagel van binnenuit. Dames die voorheen kunstnagels hebben gehad en dit niet deskundig hebben verwijderd, kunnen last hebben van gespleten nagels. Seal & Protect verbeterd en hersteld zichtbaar bij de eerste laag.

Seal & Protect kan ook aanbracht worden bij dames, waarbij de hechting van de kunstnagels niet optimaal zijn. Het beschermt de natuurlijke nagel en geeft een extreem sterke hechting. Dit product wordt standaard aangeboden aan nagelbijters.

Hieronder alle gouden voordelen van dit product:
– Beschermt en verbeterd de natuurlijke nagel
– Verbetert beschadigde nagels zichtbaar
– Extreme hechting
– Hecht lifting weer vast
– Ideaal voor gespleten natuurlijke nagels
– Vormt een onoplosbare laag in de bovenste lagen van de natuurlijke nagel waardoor deze sterke wordt en beschermd is tegen oplosmiddelen, water en andere invloeden van buiten af