Recensies

Nadine & Ardijana
Nadine & Ardijana
11:06 14 Dec 17
Ze is zeer professioneel en geeft goeie uitleg bij alles wat ze doet. Erg vriendelijke en gezellig! Leuke nagelsalon om te komen. ?
carolien de weerd
carolien de weerd
18:12 01 Dec 17
2 x bij ann geweest en zeer tevreden. Mijn nagels zien er mooi uit en krijg veel complimenten echt een aanrader om heen te gaan!
Annemiek Schutrup
Annemiek Schutrup
17:40 14 Nov 17
Ann is zeer professioneel, ze weet waar ze over praat en heeft altijd nog weer goede tips om de nagels zo mooi mogelijk te houden. Ook is er ontzettend veel keus qua kleuren. Ik kom elke keer weer met prachtige nagels bij Ann vandaan en ben dan ook echt ontzettend tevreden en enthousiast over haar nagelstudio. Zeker een aanrader!
Fiona Hagedoorn
Fiona Hagedoorn
21:44 06 Nov 17
Elke 3 weken ga ik met veel plezier naar de salon bij Ann. Er is veel keuze in kleuren en daarbij geeft Ann met haar creatieve ideeën altijd leuke tips, wat ervoor zorgt dat ik elke keer weer met mooie en verzorgde nagels naar huis ga. Ze neemt uitgebreid de tijd en het is altijd erg gezellig. Goede kwaliteit voor een mooie prijs!
marijke hulshof
marijke hulshof
12:27 05 Nov 17
Ann is een professionele nagel styliste. Zij neemt ruim de tijd om de nagels te beoordelen en om de mooie nagels op te zetten. Bij mij heeft ze een Gelpolish gedaan. Het zit er zo netjes op, dat het niet eens stoort dat er nu uitgroei is. Ik werk veel met de handen en de nagels zitten er nog steeds prachtig op. Ik voelde mij gelijk op mijn gemak bij haar. Alsof ik er al tijden kwam. Ik heb nu al zin in de volgende afspraak.
Bekijk alle beoordelingen Recensie schrijven