Nieuws

VAKANTIE

Ann’s Nagelstudio is van 3 mei tot 13 mei gesloten ivm de MEI vakantie.
Vanaf 14 mei is de Nagelstudio weer telefonisch bereikbaar.
Fijne vakantie!

NIEUW!

Ann’s nagelstudio biedt sindskort een nieuw behandeling aan. “Bruidsnagels & Bruidsnagels special”.  Op uw aller mooiste dag, horen de nagels natuurlijk ook perfect gematched uit te zien. Wanneer u uw handtekening zet en de mooie ring mag showen, komen die prachtige nagels te voorschijn. Zoveel foto’s worden er geklikt. Lees hier binnenkort meer over of bel gerust voor meer informatie.

Nog 46 DAGEN VOOR X-MAS!

??Ooh Jaa nog 46 DAGEN VOOR X-MAS!! Heeft u al een afspraak gemaakt voor uw “kerstnagels”? Nee? Doe het dan snel.
?Pick up your phone and make an appointment ? Check hieronder wat nog mogelijk is.

? Woensdag, donderdag en vrijdag is VOLL! Dinsdag is er 1 plekje vrij en de maandag ochtend/middag nog vrij. VOLL IS VOLL!
Weekend wordt er niet genageld.

Ann’s Nagelstudio is iedere werkdag van s’ochtends 09:00 uur tot s’avonds 21:00 telefonisch bereikbaar. Bij een gemist oproep, wordt de beller terug gebeld.
E-mail, Facebook, Messenger, Instagram en Whatzapp wordt doorgaans beantwoord.

?Na kerst kan er weer vanaf 4 januari 2018 ingepland worden. Vanaf januari wordt er alleen 2 avonden in de week gewerkt. Voor de rest zal Ann’s Nagelstudio vooral overdag aan het werk zijn.

❗️Let op: vaste klanten worden allemaal 2 a 3 maanden vooruit door gepland. Ook hebben zij voorrang op een plekje.

& ooh ja, vergeet u niet om nog een beoordeling te geven op Google ? Heel veel dank alvast voor uw mening en uw moeite.

Openingstijden gewijzigd

Vanaf vandaag gaat Ann’s Nagelstudio in Assen voortaan een uur eerder dicht.

De behandelingen zelf worden wel tot 22:00 uur gedaan. Alleen telefonisch kunt u de Nagelstudio tot 21:00 uur bereiken of de volgende werkdag.

De mail en WhatsApp wordt doorgaans beantwoord en zo ook de Facebookberichten. Als er na 21:00 uur door de weeks niet meer gereageerd wordt, zal dit de volgende werkdag gebeuren.

Nieuw Merk – Slowianka

Sinds kort gebruikt Ann’s Nagelstudio in Assen een nieuwe merk genaamd Slowianka. Van dit merk wordt enkel alleen Gelpolish gebruikt. De eerste kleurtjes zijn binnen, waaronder ook de famous cateye kleurtjes.

De cateye werkt als volgt: na het lakken van de cateye Gelpolish wordt er een magneetje boven de kleur gehouden. Hierdoor krijg je mooie effecten en strepen op de nagels. Door op verschillende manieren het magneetje erboven te houden creëer je leuke effecten.