Gelpolish

Gelpolish is de beste uitkomst voor dames die geen kunstnagels willen, maar toch lang willen genieten van mooie, gelakte nagels. Dus een reuze gemak voor onze beauty.

Bij Ann’s Nagelstudio heeft u geen omkijken meer naar uw nagels. Er is een ruime keuze aan kleuren in de Nagelstudio. Naast alle kleuren, kunt u ook kiezen tussen een ruim collectie glitters en pigmenten.

Een uitgroei van bijna 6 weken.
Een uitgroei van bijna 6 weken.

Hieronder alle voordelen op een rij
* Gelpolish heeft een natuurlijke uitstraling
* Gelpolish geeft een houdbaarheid van 3 weken en zelfs 4 weken is geen moeite
* Het brokkelt niet af
* De glans blijft net zo mooi als de dag van aanbreng
* Ann’s Nagelstudio gebruikt standaard een stevige building baze van hoge viscositeit voor een lang houdbare versteviging van de natuurlijke nagels
* De nagels zelf zijn flexibel en breekt niet snel
* De behandeling zelf is erg kort van maximaal 45 min
* Er kunnen verschillende creaties mee gemaakt worden, zoals bij acryl & powergel
* Zelfs bij de kortere nagels geeft het een prachtige verzorgende uitstraling
* Ideale oplossing als er geen kunstnagels gedragen mag worden ivm werk
* Gelpolish kan gemakkelijk verwijderd worden

Naturel
Zoals bij alle andere behandelingen wordt hier ook weer de prep uitgevoerd. Na de prep wordt er een verstevigende “Megabase” aangebracht van Victoria Vynn. Dit is tegelijkertijd ook de base coat. De Megabase is hetzelfde als Rubberbase dus een stevige fundering. Ann’s Nagelstudio heeft keuze uit een clear, beige en pink. Wanneer u kiest voor naturel wordt er standaart een beige of pink gebruikt en afgelakt met een glans topcoat.

Bij een Full color Gelpolish wordt er afgewerkt met een kleurtje naar keus en wordt er een clear Megabase aangebracht. Als afsluiting kun je kiezen voor een glitter topcoat of een blanke top.

Fibergel
Wanneer de Megabase niet goed hecht en snel wilt loslaten of wanneer het sneller scheurt, wordt het aangeraden om voor de Fiber Gel te kiezen. Bij broze, dunne nagels wordt er 2 dunne laagjes fiber Gel aangebracht onder de gelpolish.

Seal & Protect
Seal & Protect
Bij beschadigde nagels wordt er een Seal & Protect gebruikt van Magnetic. Seal & Protect geeft een permanente verbinding tussen de keratine cellen van natuurlijke nagel. Hierdoor hecht ieder kunstproduct beter en wordt de natuurlijke nagel versterkt.
Wat doet de Seal & Protect:
– Beschermt en verbeterd de natuurlijke nagel
– Verbetert beschadigde nagels zichtbaar
– Extreme hechting
– Hecht lifting weer vast
– Ideaal voor gespleten natuurlijke nagels
– Vormt een onoplosbare laag in de bovenste lagen van de natuurlijke nagel waardoor deze sterke wordt en beschermd is tegen oplosmiddelen, water en andere invloeden van buiten af

Als afsluiting van de behandeling, worden de nagelriemen ingesmeerd met 5 Oil Complex van Victoria Vynn.

(Let op: bij een gelpolish behandeling wordt enkel alleen 1 week garantie gegeven. Laat er binnen deze week een nagel los of een beschadiging aan de nagel, kan dit kosteloos gerepareerd worden tot “1” nagel)

Duur van deze behandeling is: 30-45 minuten (1e keer)
Prijs van deze behandeling: v.a. €30,-