Garantie en meer

Garantie

Er wordt 3 week garantie gegeven op uw kunstnagels. De garantie geldt alleen wanneer de klant de tips heeft gevolgd van de nagelstyliste. Bij eigen schuld van beschadiging, wordt er reparatie-kosten in rekening gebracht.

Op de Gelpolish behandeling wordt er 1 week garantie gegeven. Natuurlijk draagt u uw Gelpolish langer. Alsnog blijft het uw eigen nagels en kunt u niet minder voorzichtig zijn dan anders.

Heeft u toch steeds problemen met uw nagels, dat ze sneller los laten of breken, wordt er aangeraden om voor een overlay te kiezen.

Thuisverzorging

Om de kwaliteit van de nagels te behouden en niet te laten verslechteren, ontvangt u na het plaatsen van uw eerste nieuwe set kunstnagels een flesje nagelriem-olie van het bekende merk Dadi’Oil. Dit dient u 3 maal per dag in te smeren.

Afspraak maken/wijzigen/cancelen

Afspraken kunnen gemaakt worden via social media o.a. Facebook, telefonisch of via de website. Bent u onverhoopt verhinderd, bel of bericht dan 24-uur van te voren om uw afspraak te wijzigen. Bij het ziek zijn, graag even bellen ipv berichten. Berichten kunnen helaas niet altijd op tijd gelezen worden. Bij het niet nakomen van de geplande nagelafspraak, wordt hier 50% van de behandeling in rekening gebracht. Dit geldt ook wanneer de afspraak dezelfde dag wordt gecanceld.

Ann’s Nagelstudio werkt enkel alleen op haar eigen geplaatste nagels

Ann’s Nagelstudio in Assen werkt enkel en alleen haar eigen geplaatste nagels bij. Wanneer u toch een afspraak wilt maken, worden de kunstnagels verwijderd en een nieuwe set geplaatst. Waarom: door dit niet te doen, kan er geen garantie gegeven worden op de kunstnagels. Daarnaast werken alle nagelstylisten anders en met andere merken. De natuurlijke nagels moeten eerst gezien worden om een gepaste behandeling aan te bieden.

Parkeren

U kunt uw vervoer makkelijk parkeren in de parkeervakken rondom Ann’s Nagelstudio. Fietsen kunnen voor de deur geplaatst worden.